Prosjektleder for Bygg21 er klar

Marit Støre-Valen (45) er ansatt som prosjektleder for sekretariatet til Bygg21.

- Vi er glade for å ha fått en svært kompetent prosjektleder med bakgrunn fra akademia og et godt kontaktnett i byggenæringen som sammen med et styre fra næringen skal utarbeide forslag til nasjonale strategier for et kompetanseløft i byggenæringen, sier styreleder Petter Eiken.

Støre-Valen kommer fra stilling som førsteamanuensis og instituttleder ved institutt for bygg, anlegg og transport ved NTNU. Hun underviser og forsker på bygg- og eiendomsforvaltning og har en doktorgrad innen bygningsmaterialer.

- Jeg har med spenning fulgt satsingen på Bygg21. Jeg har stor tro på at dette er veien å gå for å utvikle en bransje som bygger på kunnskap og innovasjon i alle ledd og gjennom hele verdikjeden. Jeg gleder meg til å arbeide med styret og hele byggenæringen for å få til dette, sier Marit Støre-Valen.

Bygg21 ledes av et eksternt styre, mens Direktoratet for byggkvalitet har ansvar for den daglige ledelsen og sekretariatet for programmet. Sekretariatet vil bestå av prosjektleder Marit Støre-Valen og en rådgiver.