Fremtidens byutvikling og morgendagens arbeidsplass

I overkant av 300 Entra Eiendoms kunder, leverandører og samarbeidspartnere samles 4. april for tredje gang på Entrakonferansen. I år er temaet fremtidens byutvikling og morgendagens arbeidsplass.

- Samarbeid og kunnskapsdeling mellom kunder og leverandører er avgjørende for å skape fremtidsrettede og miljøvennlige kontorbygg, og for sammen å bidra til utvikle fremtidens arbeidsplasser, sier administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen om bakgrunnen for at Entra Eiendom nå samler sine samarbeidspartnere.

På konferansen vil Erling Dokk Holm, samfunnsdebattant om byutvikling og arkitektur, ta for seg samfunnet, by- og bydelsutvikling. Jonas Hurtigh Grabe jobber med fremtidens kontor og arbeidsmåter, og gjennomgår fremtidens aktivitetsstyrte kontor. Idar Kreutzer holder innlegg om globale trender, lokale markeder og nye samarbeidsmodeller.

I tillegg blir to fremtidsrettede prosjekter gjennomgått. The Nordic Built Challenge er en åpen, tverrfaglig designkonkurranse for rehabilitering av bygg. Posthuset, som eies av Entra Eiendom, er det norske bidraget. De fire bidragene som går videre til den nordiske finalerunden presenteres.

På Kjørbo i Sandvika skal to kontorbygg fra 1980-tallet rehabiliteres og ombygges slik at de over sin levetid produserer mer energi enn de forbruker. Powerhouse Kjørbo er først i sitt slag og på Entrakonferansen vises det hvordan dette er blitt mulig.

Entrakonferansen avholdes på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo torsdag 4. april.