Nå kan du søke Betongforeningen for fondsmidler

Norsk Betongforening ønsker å stimulere til økt aktivitet innen utvikling, og nå lyser fondskomiteen ut midler til prosjekter.

Norsk Betongforening (NB) har gjennom oppretting av NBs Utviklingsfond avsatt midler til direkte støtte til prosjekter som anses som spesielt viktige for betongbransjen og innenfor NBs gjeldende strategi, visjoner og formål.

Første utlysning ble foretatt for 2010.

Komiteen inviterer bransjen nå på ny til å søke om midler for 2013 på prosjekter som har til formål å øke betongens økonomiske, tekniske, miljømessige og estetiske kvaliteter.

Det fokuseres på utviklingsområder og prosjekter der det er tro på at resultatet direkte vil kunne prøves ut i markedet.

Det er for 2013 satt av totalt NOK 400.000,- til prosjektstøtte (beløp inkl mva hvis mottaker må fakturere mva.).

Det kan søkes om støtte på prosjekter som går over flere år.

Søkere skal skrive en kortfattet søknad på vedlagt søknadsskjema som sendes til morten.bjerke@tekna.no. Skjemaet kan også lastes ned fra www.betong.net

I søknaden skal det bl.a. redegjøres for prosjektets bakgrunn og motivasjon. Det må også angis en prosjektbeskrivelse og forventet resultat, et kostnadsoverslag samt finansiering. I tillegg må det angis hvorvidt annen finansiering er innvilget. Andre midler skal utgjøre minst 50 % av prosjektkostnaden.

Søknadsfrist er satt 22. april 2013.

Søknadene behandles av fondskomiteen i NB (NB s Utviklingsfond).

Beslutning om tilsagn kan forventes i juni 2013. Fondskomiteen står fritt til å velge prosjekter som blir tildelt midler. Avslag vil ikke bli begrunnet.

Resultatene fra prosjekter som støttes skal være offentlig tilgjengelig.

Ansvarlig søker må være medlem i Norsk Betongforening. (Bedrift eller personlig medlem).