Boreteknikk velger Husqvarna

Boreteknikk har valgt Husqvarna som leverandør av alle sine maskiner.

Boreteknikk drives av Halldor Egill Kristjansson, som flyttet til Norge fra Island i 2008. Han har bakgrunn fra samme bransje der, med sitt Bortækni og har nå over 20 års erfaring i bransjen. Han startet opp midt i finanskrisen, og har jobbet hardt for firmaet sitt som nå teller 14 mann.

Boreteknikk AS har blitt en betydelig aktør innen sitt felt som er betongsaging, kjerneboring, rivning og kjellerutgraving på Østlandet. De jobber tett sammen med 13-Gruppen (Tidligere Tretten Betongsaging) som også eier 50 % av firmaet.

Når Boreteknikk skulle velge leverandør av utstyr, la de stor vekt på service, kontakt med selger, kvalitet på verktøyet, driftssikkerhet samt at lagertilgangen var god på deler og forbruksmateriell. De synes også det er en sikkerhet å ha en leverandør med stort konsern i ryggen, som satser på produktutvikling og kvalitetssikring. Dette har også med deletilgang på eldre utgåtte modeller å gjøre, som fortsatt er i drift i daglig produksjon.

- Vi vil ha en samarbeidspartner som leverer driftssikre, effektive maskiner, og ha et godt opplegg bak seg hvis noe uforutsett skulle skje, sier Kristjansson.

Boreteknikk AS har i det siste investert vesentlig i nye veggsager, aggregater, håndkappemaskiner og diamantverktøy. De vil fortsette denne trenden, og fase ut alle sine maskiner til Husqvarna-utstyr. Dette gir de fordeler der forskjellige maskiner i stor grad er kompatible med hverandre, og gir de stor fleksibilitet.

- Supporten og servicen som Husqvarna gir er av stor verdi for oss, den gjør arbeidsdagen mer forutsigbar og effektiv”