Backe Bygg med 5-årsjubileum

Backe Bygg, som driver entreprenørvirksomhet på Nord-Jæren og er en del av BackeGruppen, ble etablert 1. mars 2008 og feirer i disse dager 5-årsjubileum i nye lokaler på Forus ved Stavanger.

Selskapet har siden etableringen vokst til en røslig femåring, som i 2013 regner med en omsetning på rundt 250 millioner kroner.

- Vi er nå 27 høyt motiverte medarbeidere som har en felles målsetning om å levere feilfrie bygg til avtalt tid. Dette i tett samarbeid med de beste arkitektene, rådgiverne og underleverandørene i distriktet. Vi legger stor vekt på å ha det trivelig sammen når vi er på jobb. Men samtidig erkjenner vi at trivsel skapes når vi levere kvalitet i alle ledd, sier adm. dir. Sjur Hana.

Han mener satsingen på åpen bok-kontrakter er en av hovedgrunnene til Backe Bygg sin suksess i Stavangerområdet.

-Vi kan bruke tiden på å optimalisere kvalitet og funksjon, istedenfor å diskutere endringer og penger. Kunden er trygg på budsjettene og vi arbeider tett sammen for å finne de beste løsningene, sier han.

- Vi er langt fra å være størst i Stavanger, men vi har sammen med våre kunder og dyktige samarbeidspartnere klart å nå Backe Gruppens 007 målsetning 4 år på rad. 007 står for 0 feil på overleverte bygg, 0 skader og 7 prosent driftsmargin. Bedriften har en vekst ambisjon, men i bunn vil ”007 målet” og ønsket om å skape et godt ettermæle alltid veie tyngst, legger han til.

Backe Bygg er ett av femten selskaper i Backe Gruppen.

- Å være sterk lokalt, men samtidig være en del av et tradisjonsrikt entreprenørselskap gir, oss tilgang på solid kunnskap, og sikrer vår gjennomføringsevne. Selskapet eies av AS Backe sammen med de ansatte.

Dagen feires som det hør og bør for en trivelig og glad femåring med skikkelig bursdagsselskap, hvor de har presanger, kake, rødbrus og pølse i brød til alle ansatte.