Tretten blir 13

13. februar 2013 endrer Tretten Betongsaging AS navn til 13-Gruppen AS.

Et nytt og spennende konsept innen bygg og anleggsbransjen vil nå bli introdusert for markedet.

Dagens og fremtidens krav til HMS, kvalitetssikring, og dokumentasjon har blitt en stor utfordring for mange små og mellomstore bedrifter. Dette er stikkord som ligger i grunnkonseptet til 13-Gruppen.

Tretten Betongsaging ble etablert i 1990. I starten var oppdragene stort sett fordelt på betongsaging og kjerneboring i Gudbrandsdalen og Lillehammer. Selskapet har etter hvert utviklet seg til å bli en betydelig aktør, og er nå blant Norges største innen betongsaging og kjerneboring. Største andel av omsetningen genereres via selskapets avdelingskontor på Skedsmo, men selskapet har økt sin omsetning i innlandet med 50% i 2012.

Selskapet utvidet tjenestetilbudet med riving og miljøsanering i 2008, og med andre bygningsmessige tjenester i 2010. Sistnevnte tilbys først og fremst til markedet i Oslo og Akershus. Totalt sysselsetter selskapet nå 60 årsverk og forventer en omsetning på 84 mill. i 2013.

- Som et ledd i å utvikle selskapet videre, gjør vi nå betydelige struktur- og profilendringer, og fra 13. februar 2013 blir Tretten Betongsaging AS en del av 13-Gruppen AS.

Det har vært en spennende og utfordrende prosess for å komme fram til dette resultatet. Det er en utfordring å ivareta den merkevaren vi har bygd opp gjennom 22 år, samtidig som vi skal framstå med ny og spennende struktur og profil. Vi er veldig fornøyde med resultatet som er utviklet i nært samarbeid med Dialecta kommunikasjon, sier daglig leder Odd Petter Børde.

13-Gruppen er et morselskap som består og skal bestå av underavdelinger og datterselskaper som representerer selskapets nåværende og framtidige tjenesteområder.

- 13-Gruppen er kompetanse satt i system, og skal fremstå som en attraktiv og spennende samarbeidspartner for alle sine kunder. 13-Gruppen samler nå sine innlandskontorer under "ett tak" på Rudshøgda i Ringsaker kommune og utvider samtidig avdelingskontoret på Skedsmo. Dette er strategiske plasseringer i forhold til de markedene som har størst utviklingspotensial for oss, forteller daglig leder Odd Petter Børde.