Prisdryss fra Nordek

Nordek Fagmesse 2013 ble arrangert på Hamar 29. - 31. januar og samlet 59 leverandører og medlemsbedriftene i XL-BYGG, Blink Hus og Hellvik Hus.

I tillegg deltok representanter fra de svenske og danske samarbeidspartnere i XL-BYGG, skandinavias største byggevarekjede med 290 butikker.

Under banketten onsdag kveld med 550 personer til stede, ble en rekke priser utdelt og vinnere er som følger:

Årets XL-BYGG medlem
Fra juryens begrunnelse: "XL-BYGG Bernhard Olsen i Mo i Rana er årets medlem i XL-BYGG for året 2012. Bedriften har solid økonomi og fremstår som meget profesjonell i sitt marked.

XL-BYGG Bernhard Olsen er en meget god ambassadør for kjeden og konseptet XL-BYGG. De har en veldig tydelig markedsprofil, er eksemplarisk profilert og er lønnsom. Bedriften er en lojal bruker av kjedens konsepter og har en stab av kompetente ansatte. Det er ikke minst viktig for XL-BYGG som klart fremstår som bransjens faghandelskjede innen Trelast og Byggevarer. Dette er en velfortjent pris for en utmerket ambassadør for kjeden."

Årets Blink Hus medlem
Fra juryens begrunnelse: "Blink Hus Steinsbø på Bømlo ble kåret til årets Blink Hus medlem. Vinneren er en komplett leverandør med sterkt fokus på opprettelse og utvikling av egne boligfelt. Årets vinner er en klar ambassadør for kjeden og byr i stor grad på seg selv og deler gjerne sin egen erfaring med andre. Dette er et kjært familiemedlem som bidrar i viktige roller i mange forum.

Vinneren fremstår med en meget god markedsprofil. Målbevisst arbeid har resultert i en sterk vekst i omsetning og svært gode økonomiske resultater de 2 siste år. Vinneren har et flott anlegg med konseptene Blink Hus og XL-BYGG. Dette er en velfortjent pris for en utmerket ambassadør for kjeden."

Årets Hellvik Hus medlem
Fra juryens begrunnelse: "HELLVIK HUS Arendal er årets medlem i Hellvik Hus kjeden. Vinneren er svært lojal mot hele kjedekonseptet og leverte svært gode salgstall i 2012, noe som også viser seg igjen i et meget solid regnskap. Bedriften har et sterkt fokus på å bygge avdelingen ytterligere opp, ved å sikre seg egne eiendommer for utvikling av prosjekt i egen regi.

Medlemmet er svært dyktig på lokal markedsføring, og er alltid aktiv i kjedens salgsaktiviteter. Hellvik Hus Arendal er en svært veldreven positiv organisasjon, som kjeden vil få mye glede av fremover. Bedriften har jobbet målbevisst for å oppnå denne prisen og er den vel fortjent."

Årets leverandør kåres av medlemsbedriftene i Nordek AS og ble for 2012 RINDALSLIST AS.
Fra juryens begrunnelse: "Leverandøren har et svært godt samarbeide med kjeden og fikk følgende karakterstikk fra medlemsbedriftene: God på levering – punktlige,

Gode produkter, innovative og et godt utesalgsapparat."

Årets messestand ble utnevnt av en fagjury og RKC AS ble kåret til årets vinner.

Generelt ble standene bedømt ut i fra at dette var en lukket fagmesse. Vinneren har bygd opp en informativ stand med egne produkter. Utstillingen inspirerer de besøkende til å bygge tilsvarende løsning på eget anlegg.