Sandberg ny hyttesjef i BoligPartner

BoligPartner AS satser offensivt på hyttemarkedet og har nå ansatt Lars Sandberg som hyttesjef.

Sandberg er utdannet markedsøkonom og har jobbet de siste ti årene som direktør i Maxbo Proff.

– BoligPartner har utviklet et spennende og unikt hyttekonsept for potensielle hyttekjøpere i Norge. Jeg ser fram til å begynne i en framgangsrik og ekspansiv bedrift som satser målbevisst på hyttemarkedet, sier hyttesjef Lars Sandberg.

– BoligPartners hytter skiller seg klart ut i markedet. Med hytter fra 50 til 150 kvadratmeter med ulike signaturelementer har BoligPartner videreført tanken fra boligbyggingen om å bygge hytter som skiller seg ut i landskapet på kvalitet og god design, sier Sandberg, som offisielt tiltrer stillingen som hyttesjef i april 2013.

Han ser spesielt frem til å åpne dørene for nye hyttekunder på BoligPartners nye demohyttetun –Birkebeinertunet på Sjusjøen.

– Med Birkebeinertunet– bestående av fire ”innflytningsklare” BoligPartner-hytter –  kan vi tilby et veldig spennende og unikt tilbud til potensielle hyttekjøpere. Det å kunne prøvebo ei hytte eller komme på visning vil garantert være attraktivt for de som skal gjøre en slik investering, sier Sandberg.

– Når vi i tillegg har en av Norges fineste hyttekataloger, blir det en glede å dra rundt på hyttemesser og treffe mennesker som ønsker å bygge ny hytte, legger han til.

Den viktigste arbeidsoppgaven for Sandberg som ny hyttesjef er å knytte til seg flere forhandlere som vil satse på BoligPartner-hytter.

– Vi må få på plass et forhandlernettverk som kan selge og bygge BoligPartner-hytter landet over. Men jeg ser veldig positivt på utfordringen, i og med at responsen på hyttesatsningen hos BoligPartners egeneide distriktskontorer og eksisterende forhandlernettverk har vært bra, sier Sandberg.