Salgsdirektør Jan Rostad i Optimera Proff & Monter og Per Arne Fagervoll Meek i VestlandsHus. Foto: VestlandsHus
Salgsdirektør Jan Rostad i Optimera Proff & Monter og Per Arne Fagervoll Meek i VestlandsHus. Foto: VestlandsHus

VestlandsHus inngår milliardavtale med Optimera

VestlandsHus AS har inngått ny samarbeidsavtale med Optimera.

Avtalen har et fem års-perspektiv, og en verdi på  over 2,5 milliarder kroner, skriver Vestlandshus i en pressemelding.

- Med et landsdekkende forhandlernettverk må vi ha gode strategiske partnere som sikrer at alle våre forhandlere har en veldig god servicegrad uavhengig av hvor de er lokalisert, sier Per Arne Fagervoll Meek, COO i VestlandsHus i meldingen.

- Gjennom videreføringen av samarbeidet med Optimera sikrer vi at en betydelig del av verdikjeden vår blir levert gjennom en seriøs aktør som ivaretar felles verdier og dermed sikrer at VestlandsHus når sitt mål om å integrere bærekraftige tenkemåter i alle ledd i organisasjonen. Dette vil være essensielt for å lykkes i bygge- og anleggsbransjen i fremtiden, legger han til.

Optimera, med sine 200 utsalgssteder og regionale forsyningsanlegg rundt om i landet, er godt posisjonert til å tilby VestlandsHus sine forhandlere de beste betingelser uavhengig av hvor de er lokalisert, understreker boligbyggeren.

- Dette er et lagspill hvor vi er avhengig av at mange parter finner formen, sammen. Den nye avtalen gir et godt løft i forhold til arbeidsmetodikk i planleggingsfasen, optimalisert logistikk, nye datatekniske løsninger som igjen blant annet gir miljøgevinster. Dette blir et viktig løft for hele verdikjeden, sier salgsdirektør Jan Rostad i Optimera i samme melding.