Ill. Rift Arkitektur
Ill. Rift Arkitektur

Veidekke bygger fritidsleiligheter i Myrkdalen

Veidekke har skrevet kontrakt med Myrkdalen Fjellandsby AS og Vårstølen Utleige AS om å oppføre byggene Sendo og Skabotn i Myrkdalen i Voss kommune.

De to byggene får til sammen 42 leiligheter for salg og utleie med felles garasjeanlegg. Oppdraget er en totalentreprise verdt 150 millioner kroner eksklusive merverdiavgift.

– I bygg Sendo skal det bygges 22 fritidsleiligheter for salg, varierende fra 45 til 193 kvadratmeter med egne balkonger eller terrasser. I bygg Skabotn blir det 20 leiligheter for langtidsutleie. Ved siden av entreen kommer en skibod der hver leilighet får sitt egne store skap, og det blir felles garasjeanlegg og boder i kjelleren under de to byggene, heter det i en pressemelding.

– Vi takker pent for oppdraget og setter svært stor pris på den tilliten vi her er gitt. Vi har et langt og godt forarbeid bak oss og føler oss trygge på at dette blir et svært bra prosjekt for Myrkdalen Fjellandsby, de som skal bo i leilighetene og for oss som entreprenør, sier distriktsleder Thor Småbrekke i Veidekke Bygg Bergen i meldingen.

Byggearbeidene starter opp i disse dager med planlagt innflytting i slutten av desember 2024.