Administrerende direktør Rigmor Hansen i Undervisningsbygg og daglig leder Svein Sævarang i Klima og Bygg signerer kontrakt på nesten 100 millioner kroner for oppussing av Hellerud videregående skole i Oslo. Foto: Undervisningsbygg

Undervisningsbygg pusser opp Hellerud skole for 100 millioner

Undervisningsbygg inngikk fredag en kontrakt med Klima og Bygg for nær 100 millioner kroner om rehabilitering av Hellerud videregående skole på Tveita i Oslo.

Det skriver Undervisningsbygg Oslo KF i en pressemelding på byrånettsidenmynewsdesk.com.

Klima og Bygg skal rehabilitere Hellerud videregående skole både innvendig og utvendig. Arbeidene starter i høst, og skal være ferdig juli 2017, heter det i pressemeldingen.

– Vi har inngått en samspillkontrakt, som vi har gode erfaringer med når entreprenøren kommer tidlig på banen. Hellerud videregående trenger en omfattende oppgradering og nå står administrasjonsbygget og klasserombygget for tur, uttaler prosjektleder Knut Vidar Gule i Undervisningsbygg.

– Vi er glad for denne kontrakten, og ser fram til å sette i gang. Vi har spesialisert oss på rehabilitering med utskifting av tekniske anlegg. Hellerud skal få ny fasade, nye vinduer, nytt tak og nytt ventilasjonsanlegg. Innvendig skal gulv, tak og vegger oppgraderes. Dette er et prosjekt midt i blinken for oss, forteller daglig leder i Klima og Bygg, Svein Sævarang.