Trude Vollheim er utnevnt som direktør i Arbeidstilsynet for en ny åremålsperiode på seks år. Foto: Thor Nielsen / Arbeidstilsynet

Trude Vollheim er utnevnt som direktør i Arbeidstilsynet for en ny åremålsperiode på seks år. Foto: Thor Nielsen / Arbeidstilsynet

Trude Vollheim får nytt åremål i Arbeidstilsynet

Trude Vollheim er utnevnt som direktør i Arbeidstilsynet for en ny åremålsperiode på seks år.

Det skriver Arbeidstilsynet i en pressemelding fredag.

– Jeg er veldig glad for å ha fått fornyet tillit, og gleder meg til å ta fatt på seks nye år som leder av Arbeidstilsynet. Arbeidslivet står i store endringer, og Arbeidstilsynets samfunnsoppdrag, rolle og stemme er viktigere enn noen gang. Oppdraget og ikke minst de svært dyktige medarbeiderne, gir meg stor motivasjonen til å lede etaten fremover, sier Trude Vollheim i pressemeldingen.

Vollheim ble utnevnt som direktør for Arbeidstilsynet i seks nye år i statsråd 3. februar.

Arbeids- og inkluderingsdepartementet skriver i en pressemelding på sine nettsider at Vollheim, i sin stilling som direktør i Arbeidstilsynet, blant annet har forbedret tilsynsarbeidet gjennom å utvikle godt kunnskapsgrunnlag og systematisk planarbeid.

Hun har, ifølge meldingen, også vært en sentral pådriver i å videreutvikle arbeidet med tiltak mot arbeidslivskriminalitet.

Vollheim ble første gang utnevnt som direktør for Arbeidstilsynet i 2017.

– Jeg ser også frem til å fortsette det gode samarbeidet med partene i arbeidslivet, sier Vollheim.

Stillingen som direktør for Arbeidstilsynet er et åremål på seks år, med mulighet for forlengelse i én periode.