Byggearbeidene er på Landåsjordene. Foto: Stenseth & RS

Stenseth & RS landet kontrakt til 92 millioner kroner

Betongspesialisten Stenseth & RS har inngått stor kontrakt med Betonmast Boligbygg i Asker-utbygging.

Kontrakten har en totalverdi på rundt 92 millioner kroner eksklusiv moms, og er en av de største entreprisene Stenseth & RS har inngått.

- Ekstra inspirerende er det at vi for andre gang har fått tillit fra Betonmast Boligbygg AS, som er en stor boligbygger i Oslo-området. Nå skal vi vise at vi er tilliten verdig, sier daglig leder Petter Kveil i Stenseth & RS i en kommentar til Byggeindustrien.

Prosjektet består av 187 leiligheter fordelt på 14 bygg i første del av et nytt boligområde på Landåsjordene sentralt i Asker. Utbygger er Selvaag Bolig Landås AS.

- For Stenseth & RS passer oppdraget meget godt inn i vår satsning på store betongentrepriser over og under bakken. Selskapet har utviklet seg mye de siste årene, og har i dag rundt 250 engasjerte ansatte som gjør en fremdragende jobb ute i våre prosjekter på det sentrale østlandsområdet. Satsningen på lærlinger og fagarbeidere er viktig for oss. Andelen er økende ettersom vi nå merker en større interesse for håndverksfagene igjen, avslutter Petter Kveil.

Illustrasjon: Dyrvik arkitekter