Steinar Jarlsbo

Steinar Jarlsbo ny avdelingsleder i PROBEA

Steinar Jarlsbo går inn i stillingen som leder for Bygg privat i PROBEA, og trer samtidig inn i firmaets ledergruppe.

Steinar Jarlsbo (41) har lang erfaring fra ulike typer bygg- og eiendomsprosjekter, sist fra stillingen som assisterende direktør i boligbyggelaget BORI Utbygging. Han har tidligere vært avdelingsleder og prosjektleder i OEC Consulting, og er udannet sivilingeniør fra NTNU.

PROBEA er delt inn i tre avdelinger: Bygg offentlig, Bygg privat og infrastruktur. Som leder for Bygg privat får Jarlsbo personalansvar for prosjektledere i PROBEA som hovedsakelig er engasjert i prosjekter for private byggherrer.

– PROBEA er et spennende firma, som er kjent for dyktige medarbeidere og et svært godt miljø. Dette kombinert med faglige utfordringer og interessante prosjekter motiverer meg til å være med på å utvikle PROBEA til å bli ledende i bransjen, sier Jarlsbo i en pressemelding.

- Å finne riktig person til stillingen som leder for Bygg privat har vært både tidkrevende og utfordrende. Da Steinar begynte som prosjektleder hos oss i år, ble han etter kort tid et naturlig valg. Vi ser at hans kompetanse og erfaring passer svært godt med det vi så for oss i denne stillingen, sier administrerende direktør Øystein Elggren Johansen.