Selvaag Eiendom selger Madserud allé 34 til ORO. Foto: Selvaag Eiendom

Selvaag Eiendom selger Madserud allé 34 til ORO. Foto: Selvaag Eiendom

Selvaag Eiendom selger Madserud Gård

Selvaag Eiendom selger Madserud allé 34 til ORO, som tar over eiendommen 3. mai.

OROs plan er selv å benytte lokalene til selskapet og samtidig fortsette å utvikle Madserud Gård for leietakere med tilknytning til eiendomsbransjen.

–Eiendomstransaksjoner skjer nærmest daglig i vår bransje, men innimellom skjer det salg som får oss til å stoppe litt opp, fordi det er noe helt spesielt med eiendommen som selges. Madserud Gård er en slik eiendom. For oss i Selvaag Eiendom har Madserud vært mer enn en eiendom. Madserud Gård er i seg selv en perle med en helt unik beliggenhet, arkitektur, historie og over 11 mål parkanlegg. I tråd med fremtidige satsinger og planer er tidspunktet for salg riktig, sier administrerende direktør Cecilie Martinsen i Selvaag Eiendom, i en pressemelding.

–Vi er glade for at Selvaag Eiendom valgte å selge til oss, og for at ORO får muligheten til å være med på den videre reisen til fantastiske Madserud Gård. Det er ikke ofte slike eiendommer kommer for salg, her bød det seg en unik mulighet etter over 50 år i Selvaags eie. Vi liker eiendommer og områder som vi kan påvirke, skape og utvikle. Som eiendomsselskap er det også hyggelig å bo i eget hus med sjel, her får vi mer enn nok plass og dermed mulighet til å videreutvikle et eiendomshus som også kan romme både investorer og andre gode samarbeidspartnere i bransjen. Vi har stor tro på denne miksen samtidig som vi håper at mange av dagens leietakere på eiendommen vil være med videre, sier Anders Aasand i ORO i meldingen.