Sjøparken ved Kaldnes Brygge i Tønsberg, består av 103 leiligheter fordelt på fire bygg.
Sjøparken ved Kaldnes Brygge i Tønsberg, består av 103 leiligheter fordelt på fire bygg.Illustrasjon: Spir Arkitekter.

Seltor bygger 103 leiligheter i Tønsberg

Seltor er valgt som totalentreprenør for bygging av leilighetsprosjektet Sjøparken på Kaldnes Brygge i Tønsberg. Kontrakten har en verdi på 270 millioner kroner eksklusive moms.

Det er Kaldnes AS som er byggherre for prosjektet som består av fire bygg med til sammen 103 leiligheter fra 35 til 185 kvadratmeter. Spir Arkitekter AS er arkitekt i Sjøparken-prosjektet, opplyser Seltor AS i en pressemelding.

Dette er siste byggetrinn langs Beddingen på Kaldnes brygge. Prosjektet er delt i 2 salgs- og byggetrinn og byggene skal oppføres etter TEK17 forskrift. Prosjektet skal etter planen overleveres i desember 2023.

– Seltor er stolt av å bli valgt som leverandør av Sjøparken og vi gleder oss til å komme i gang med et flott og spennende prosjekt. Vi takker Selvaag Bolig for tilliten og gleder oss til et godt samarbeid» sier administrerende direktør Stian Råmunddal i Seltor.

Foruten boligdelen på 7.150 kvadratmeter (BRA, består prosjektet av 300 kvadratmeter med næring og kjeller på 2.700 kvadratmeter.