Administrerende direktør Petter Arnesen i Rejlers og Nicolas A. Hall. Head of Energy. Foto: Rejlers
Administrerende direktør Petter Arnesen i Rejlers og Nicolas A. Hall. Head of Energy. Foto: Rejlers

Rejlers åpner nytt Tromsø-kontor

Det rådgivende ingeniørselskapet Rejlers, som jobber med elektrifisering av bygg, industri og infrastruktur, er i vekst og åpner nytt kontor i Tromsø.

Det nye kontoret vil være plassert i Sykehusveien 23 i Tromsø sentrum, og er ifølge en pressmelding fra Rejlers en viktig brikke for å nå målet om å møte den økende etterspørselen i nordområdene.

– Vi starter med et dedikert team på fire ansatte som vil levere skreddersydde tjenester innenfor spesialistoppgaver, prosjektering av kabel, linje, stasjon, fornybare energikilder, vern og kontroll, samt nettverksdokumentasjon, sier Nicolas Alexander Hall, Head of Energy i Rejlers Norge, i meldingen.

– Infrastrukturen må oppgraderes

Etableringen i Tromsø kommer delvis som følge av rammeavtaler Rejlers har inngått med Multiconsult, med Statnett som oppdragsgiver.

– Når Statnett utvikler sitt nett, vil også regionalnettet og distribusjonsnettet trenge utbedring. Det handler om vårt felles økte forbruk. Kraftnasjonen Norge er ikke dimensjonert for all strømmen som skal transporteres ut og inn av moderne anlegg, fremtidssikre bygg og elektriske kjøretøy. Derfor må infrastrukturen vår oppgraderes – over hele landet, sier Hall.

202 ansatte i Norge

Rejlers Norge er en del av et nordisk konsern med hovedkontor i Sverige og over 3.200 ansatte totalt. 

Den norske delen har vokst de siste årene, både igjennom oppkjøp og organisk vekst, og teller nå 202 ansatte.

For å markere åpningen inviterer Rejlers til frokost med samarbeidspartnere, kunder, naboer og venner torsdag 2. mai i Sykehusveien 23.