Rambøll samlet 1000 ansatte til fest og moro

Taket løftet seg i Oslofjord Convention Center i Vestfold lørdag 1. september, da nesten 80 prosent av Rambølls medarbeidere samlet seg.

- Vi feiret medarbeiderne våre. De er nøkkelen til den positive utviklingen vår. Vi ønsket derfor å samle alle rundt gode opplevelser for å bli bedre kjent og ha det gøy sammen. Når vårt viktigste mål i 2012 er å bli bedre til å samarbeide, var dette viktig og riktig for oss, sier administrerende direktør i Rambøll, Ole-Petter Thunes.

- Helgens begivenhet var en utrolig positiv opplevelse for alle som deltok. Sånt skaper trivsel og entusiasme sier Thunes. Han ser det som et viktig tiltak for å beholde posisjonen som en av landets mest populære arbeidsgivere.

Rambøll chartret Flytoget til å frakte medarbeidere fra Gardermoen, Lillestrøm, Oslo, Asker og Drammen til Stokke.

- I tillegg til at Flytoget er en miljøvennlig og behagelig måte å reise på, fikk medarbeiderne mulighet til å hygge seg sammen med gode kolleger både på vei til festen og på vei hjem dagen etter.

Rambølls femti medarbeidere i Tønsberg valgte Osebergskipet som fremkomstmiddel til festen. Skipet inngikk som en av mange aktiviteter på dagtid på lørdagen.