Sondre Opheim, regiondirektør i Optimera, og Angelique Vargmo, daglig leder i Optimera Proffsenter Ulven, gleder seg til åpning. Foto: Optimera

Optimeras proffsenter i Oslo flytter

Optimera flytter proffsentret sitt fra Ensjø til Ulven.

– Vi har hatt proffsenter på Ensjø siden 2008. Leieavtalen på Ensjø går ut dette året, og vi er nå meget godt fornøyd med å flytte proffsenteret til vesentlig oppgraderte lokaler i Ulvenveien 92C. Her kan vi betjene våre kunder bedre fremover, sier Sondre Opheim, regiondirektør i Optimera i en pressemelding.

10. februar åpner Optimera nytt proffsenter på Ulven. Optimera har vært på utkikk etter ny lokasjon en god stund, og har ventet tålmodig på den rette muligheten.

– Proffsentret på Ensjø har vært en viktig avdeling for oss i Oslo. Avdelingen har opparbeidet seg et godt rykte i markedet, og har utrolig mange gode og trofaste kunder. Vi gleder oss veldig til åpningen og ikke minst til å presentere det nye proffsenteret i Ulvenveien til eksisterende og nye kunder, sier Opheim.

Det var viktig for Optimera å finne en beliggenhet innenfor bomringene i Oslo med god tilgjengelighet for kundene.

– Det nye proffsenteret er på over 3.000 kvadratmeter, og all handel vil foregå i tempererte lokaler innendørs. At vi nå får større plass betyr at vi kan tilby våre kunder et større og bredere varesortiment enn vi har hatt på Ensjø. I tillegg kan vi ha opptil 13 biler inne samtidig. Vi kan også tilby listverk fra et temperert og støvfritt listverksrom med direkte tilgang fra både inne- og utebutikken, sier Opheim.

Optimera Proffsenter Ulven åpner mandag 10. februar, kl. 06.30.