LAB Entreprenør har inngått avtale med Haraldsplass Diakonale Stiftelse om innredningsarbeider i tilbyggs- og rehabiliteringsarealer på sykehuset. Ill. HLM Arkitektur

Nytt LAB-oppdrag for sykehus i Bergen

LAB Entreprenør AS, et datterselskap i AF Gruppen, har inngått avtale med Haraldsplass Diakonale Stiftelse om innredningsarbeider i tilbyggs- og rehabiliteringsarealer på sykehuset

Dette er den tredje kontrakten LAB gjennomfører med denne byggherren tilknyttet rehabilitering og utvidelse av sykehuset og VID vitenskapelige høgskole, skriver AF Gruppen i en pressemelding.

Totalentreprisen har en kontraktssum på 129 millioner kroner uten mererdiavgift. Oppstart er primo august 2020 med overlevering i tredje kvartal 2021.

- Vi ser frem til å igangsette arbeidene som vil sikre stiftelsen nye, moderne lokaler både til helserettet virksomhet og til undervisning. LAB har i lang tid samarbeidet med byggherren om utvikling og bygging av ulike byggetrinn på sykehusområdet, og vi ser frem til å videreføre det gode samarbeidet, sier Amund Tøftum, konserndirektør i AF Gruppen i en pressemelding.