Ill. Asplan Viak
Ill. Asplan Viak

Nytt byggetrinn for Skanska på Mitt Hillevåg i Stavanger

Skanska har signert kontrakt med Køhler Eiendom om bygging av 35 nye leiligheter i byggetrinn 3 på Mitt Hillevåg i Stavanger. Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise og har en verdi på 128 millioner kroner eksklusive merverdiavgift.

Totalt består Mitt Hillevåg av 352 nye boliger. Bygningene vil bestå av en kombinasjon av lave byhus og høye boligtårn. Første byggetrinn ble ferdigstilt i 2019 og Skanska er i full gang med byggetrinn 2. Nå er også kontrakten for bygging av de 38 leilighetene i det tredje byggetrinnet signert.

– Stavanger og omegn er et viktig satsningsområde for Skanska, hvor vi skal ta en sterk posisjon gjennom en balansert portefølje med prosjekter. I dette prosjektert har vi har fått bruke samspills- og prosjektutviklingskompetansen vår på en god måte. Gjennom en god samspillsfase har vi videreført prinsippene fra byggetrinn 2 og utviklet prosjektet videre i fellesskap. Nå ser vi frem til å fortsette det gode samarbeidet med Køhler Eiendom, sier konserndirektør for Skanska byggvirksomhet, Tor Arne Midtskogen, i en pressemelding.

– Vi har samarbeidet meget godt med Køhler Eiendom i en årrekke. Sammen har vi realisert flere spennende prosjekter, og vi er glade for at vi kan fortsette dette på enda et byggtrinn på Mitt Hillevåg. Køhler Eiendom er en profesjonell byggherre med en sterk lokal forankring, og vi deler mange av de samme verdiene. Vi er svært fornøyde med at de viser oss tillit og ønsker å realisere enda et byggetrinn sammen med oss, sier Jone Klingsheim, regiondirektør i Rogaland og Agder for Skanskas byggvirksomhet i meldingen.

Jone Klingsheim, regiondirektør i Rogaland og Agder for Skanskas byggvirksomhet. Foto: Skanska

Jone Klingsheim, regiondirektør i Rogaland og Agder for Skanskas byggvirksomhet. Foto: Skanska