Dagfinn Helsem. Foto: Kristin Støylen

Ny kjededirektør i Norhus Norge

Dagfinn Helsem er ansatt som ny kjededirektør i Norhus Norge AS.

– Vi er svært glade for å få med Dagfinn på laget som kjededirektør i Norhus. Norhus-kjeden har utviklet seg godt de siste årene, og vil satse ytterligere på nyutvikling innen vårt kjedekonsept, sier styreleder Lauritz Holsvik.

Dagfinn Helsem tiltrer stillingen 1. Januar 2019. Han har høyskoleutdanning innen økonomi/ledelse samt markedsføring. Helsem i de siste 25 årene arbeidet innen byggebransjen i forskjellige lederstillinger, både innen produksjons og salgsbedrifter. Lengst erfaring har han fra stillingen som kjedeleder og daglig leder i Vestlandshus AS.

– Han kjenner boligbransjen godt også via flere styreverv, deriblant hos Boligprodusentene, heter det i en pressemelding.

– Norhus har siste året gjennomgått en sterk nyutvikling av boliger og har etablert sin logistikksentral med sikte på å øke forhandlernes konkurranseevne og sikre god lønnsomhet for disse. Mitt inntrykk av Norhus er at de er svært fremoverlente og nyskapende. De har et kunnskapsrikt og velspekket mannskap som leverer godt handverk til avtalt tid, med høy grad av kundefokus. Dette er viktige bærebjelker for mitt engasjement og motivasjon for å bidra til videreutviklingen av Norhus, sier Dagfinn Helsem.

Styreleder og daglig leder i Norhus Norge ser frem til å få Helsem med på laget.

– Vi er i en periode der IKT og operasjonell teknologi smelter sammen og endrer måten menneske vil bo og arbeide på. Her ønsker vi å være i forkant i den utviklingen sier Dagfinn Helsem og daglig leder Einar Holsvik.