Bjørn Svanberg (t.v.) er ny daglig leder i Byggpartner. Her sammen med styreformann Tommy Eliassen. Foto: Byggpartner

Ny daglig leder i Byggpartner

Bjørn Svanberg er ny daglig leder i Byggpartner AS.

Bjørn Svanberg (50) har tiltrådt stillingen som ny daglig leder i Byggpartner, melder selskapet i en pressemelding.

Svanberg har bred yrkeserfaring med hovedsakelig 21 år i produksjonsindustrien hvor han har jobbet med silisiumbaserte sensorer til bil, fly og medisinsk industri i SensoNor AS og Memscap AS og innen girproduksjon til skipsindustrien i Kumera AS. Svanberg har også jobbet innen drift i Sandefjord kommune og tilsammen fem år i rådgivende ingeniørfirmaer.

I pressemeldingen fastslås det at Byggpartner er stolte av å ha med Svanberg som lagspiller i fremtiden med hans solide og spennende bakgrunn.

«I en stadig utviklende byggebransjen stilles det større krav til dokumentstyring innen HMS, KS noe han vil ha sterkt fokus på i fremtiden. I tillegg til det daglige ansvaret for 65 ansatte og innleide. Byggpartnerfamilien har i dag fire avdelinger i Vestfold, Telemark, Oslo og Akershus. Det stiller store krav til den daglige driften. Drift av prosjekter og fornøyde kunder er hovedfokus, noe vi mener vi gjør med våre dyktige taktekkere hver dag. Vi mener vi er store nok til å levere og liten nok til å bry oss», står det i pressemeldingen.

Tidligere daglig leder Thor Richard Pettersen tiltrer en annen viktig rolle i Byggpartner. Han blir driftsleder og får det øverste ansvaret på drift av prosjektledelsen i firmaet.

Byggpartner forventer en omsetning i 2017 på 150 millioner kroner.