Norgeshus i ferd med å tapetsere Møre og Romsdal-kartet.

Norgeshus fester grepet om Møre og Romsdal

I årets første måneder har Norgeshus jobbet for å øke forhandlernettverket. Tilfeldigheter ville det slik at tre nye forhandlere ble rekruttert i Møre og i Romsdal.

Med de nye avtalene forsterker kjeden sin posisjon både i regionen og i totalmarkedet.

Nye i Rauma og Fræna

Regionsjef Bjørn Olav Soknes i Norgeshus opplyser i en pressemelding at han over en lengre periode har vært i dialog med Tom Erik Moen i Rauma Byggservice og Frank Malmedal i Fræna Byggservice. Begge driver godt etablerte bedrifter lokalt med sterke lokale merkevarer.

– Det er slike bedrifter Norgeshus ønsker å samarbeide med da synergieffekten av å kombinere to gode merkevarer både lokalt og sentralt har vist seg å gi gode resultater, fremholder Soknes.

Godt fornøyd

Ingen lett avgjørelse å endre både logo og firmanavn, innrømmer Tom Erik Moen. Men han er i dag meget tilfreds med å ha tatt denne beslutningen. Moen er svært godt fornøyd med alle deler av konseptet, og er spesielt imponert over Norgeshus sitt IT-system som innbefatter en komplett nettbrettløsning med systemer for papirløs byggeplass.

Rauma Byggservice holder til i Måndalen i Rauma kommune og skal dekke et område som strekker seg fra Vestnes i vest og innover mot Rauma og opp mot Lesja i øst, mens Fræna Byggservice holder til på Elnesvågen og skal bygge Norgeshus i Fræna kommune.

Ambisiøs Molde-forhandler

Den tredje nye forhandleren som ble Norgeshus-medlem i vår, er Antica Eiendom. Daglig leder Are Skorgen hadde i lengre tid gått svanger med et ønske om å starte et nytt firma i den bransjen som han kjenner så godt.

– Vi ble derfor raskt enige om at vi skulle inngå avtale om det vi har definert som Norgeshus Startkonsept og med Molde som område, opplyser Soknes.

Kjedens aller første Startkonsept-bedrift, Norgeshus Moment Bolig, har hatt stor suksess i Drammen, og Soknes tviler ikke et sekund på at Antica Bolig skal klare oppnå det samme i Molde.

Gode synergier

Markedssjef i Norgeshus, Benn Asgeir Båtvik, er svært godt fornøyd med at Norgeshus får en meget slagkraftig forhandlerdekning i denne regionen. Vi ser oss gode synergieffekter som vil komme alle forhandlerne til gode som bygging av felles merkevare, muligheter for samkjøring av markedsføringen, utveksling av arbeidskraft og kompetanse, kommenterer Båtvik.