– Dette er én av de største og viktigste avtalene vi noen gang har signert, sier gründer og CEO i Bygr, Guy Montuelle. Foto: Bygr

– Dette er én av de største og viktigste avtalene vi noen gang har signert, sier gründer og CEO i Bygr, Guy Montuelle. Foto: Bygr

Nordr velger Bygr

Boligselskapet Nordr har valgt teknologiselskapet Bygr som sin samarbeidspartner for kundereise på alle nye og eksisterende boligprosjekter i Norge og Sverige.

– Dette er én av de største og viktigste avtalene vi noen gang har signert. Samarbeidet sikrer oss ikke bare et betydelig boligvolum, men vi forsterker vår posisjon som den foretrukne samhandlingsplattformen i nyboligprosjekter i Norge og Sverige, sier gründer og CEO i Bygr, Guy Montuelle, i en pressemelding.

– Vi har hatt en svært grundig prosess, hvor vi har vurdert alle alternative løsninger i markedet. Bygr har overbevist oss som den mest kundevennlige, gjennomarbeidede og komplette løsningen. Plattformen sikrer oss god samhandling og kommunikasjon, samtidig som den gir alle involverte parter full oversikt. Vi kommer derfor til å ta i bruk alle moduler i Bygr på alle kommende boligprosjekter både i Norge og Sverige, samtidig som vi overfører alle overleverte prosjekter til plattformen, sier Group CEO i Nordr, Andreas Martinussen i meldingen.

For Bygr innebærer avtalen dermed at også eksisterende prosjekter som er under reklamasjonsperioden blir overført til Bygr. I tillegg forsterker avtalen Bygr sin posisjon i det svenske markedet.

– Vi etablerte oss i Sverige i fjor og har på kort tid fått et godt fotfeste. Avtalen bekrefter dermed at vi også har et produkt som er velegnet i dette markedet, sier Montuelle.