Styreleder Erik Veiby i Nordic Concrete Group. Foto: NCG

Styreleder Erik Veiby i Nordic Concrete Group. Foto: NCG

Nordic Concrete Group kjøper Alltid Betong

Nordic Concrete Group har kjøpt ferdigbetongvirksomheten Alltid Betong fra Aaltvedt Gruppen.

Det skriver Nordic Concrete Group (NCG) i en pressemelding mandag.

Alltid Betong vil, ifølge meldingen, fortsatt være lokalisert ved Voldsfjorden i Skien og driftes under samme navn som tidligere. Alle åtte ansatte i Alltid Betong fortsetter som før oppkjøpet. Bedriften hadde en omsetning på 37,4 millioner kroner i 2021.

– Vi ser at tiden er inne for at en større aktør tar over våre aktiviteter på ferdigbetong, slik at vi i Aaltvedt Gruppen kan fokusere mer på produksjonen av belegningsstein og andre produkter i Aaltvedt Betong, sier Knut Arne Wedén Aaltvedt, som er daglig leder både i Aaltvedt Gruppen og Aaltvedt Betong.

Oppkjøpet skjer gjennom Kongsvinger Betong AS som er heleid av NCG. Kongsvinger-selskapet tar Alltid Betong-navnet.

– Alltid Betong blir nå en del av oss i Nordic Concrete Group AS, som har over 60 lokasjoner i Norge og er landets største ferdigbetongleverandør. Inntil nå har vi ikke vært lokalisert i grenlandsområdet. Derfor passer dette oppkjøpet oss veldig bra. Det er mye aktivitet i området som vi ønsker å ta del i, og da muligheten kom opp med Aaltvedt Gruppen, syntes vi det passet svært godt, sier styreleder Erik Veiby i NCG.

Alltid Betong ble etablert som egen virksomhet i 2004. Fra lokalene ved Voldsfjorden i Skien produserer selskapet, også kjent som A-Betong, ferdigbetong som distribueres til entreprenører og privatkunder. Ifølge Ove Ugelstad, som blir ny daglig leder i Alltid Betong, blir det ingen dramatiske omveltninger med nye eiere.

– Vi har stor tro på markedet i Grenland, og vi overtar et godt drevet selskap med kompetente mennesker. Sammen med vår kompetanse vil vi utvikle Alltid Betong til å være en ledende leverandør i dette området fremover, sier Ugelstad.