Neumann Bygg samordnes i Askim – avvikler på Dal

Neumann Bygg avvikler sitt distribusjonssenter på Dal i Eidsvoll, og konsentrerer virksomheten sin på Østlandet i Askim.

Neumann Bygg har nylig etablert et nytt varehus i Askim. Denne virksomheten er startskuddet på selskapets satsing i Øst-Norge. I tillegg har Stark/Neumann et distribusjonssenter på Dal, som er en ren storkundevirksomhet.

- I våre øvrige virksomheter tilbyr Neumann varehus og distribusjonsløsninger i ett for proffkundene. Samtlige av disse leverer til både SMB- og storkundesegmentet. Det samme er tilfelle med majoriteten av Stark Groups varehus i Norden, skriver Kjell Paulsrud, administrerende direktør i Neumann Bygg i en pressemelding.

Stark Group og Neumann Bygg har proffkunden som sin primærkunde. Denne strategien gir betydelig vekst i Norden, og vil være retningen i samtlige markeder hvor Stark Group er representert.

- Vi velger nå samme modell, også for vår virksomhet på Østlandet. Dette betyr at det enkelte varehus med tilhørende distribusjon vil foregå på samme destinasjon, opplyser Paulsen.

Neumann Bygg vil, som en konsekvens av denne strategiske avklaringen, avvikle virksomheten på Dal i løpet av 2019, og konsentrere all aktivitet i Askim. Stark Group og Neumann Bygg tar sikte på flere tilsvarende etableringer i det sentrale Østlandsområdet i løpet av 2020-2021.