Daglig leder Geir Osmundsen i VTE (til venstre) og administrerende direktør Arild Borgersen i Nettpartner. Foto: Nettpartner
Daglig leder Geir Osmundsen i VTE (til venstre) og administrerende direktør Arild Borgersen i Nettpartner. Foto: Nettpartner

Nettpartner kjøper Vestfold Trafo Energi

Elkraftentreprenør Nettpartner har kjøpt 100 prosent av aksjepostene i Vestfold Trafo Energi AS (VTE).

Det skriver Nettpartner i en pressemelding mandag.

– Oppkjøpet har ikke vært en enkel avgjørelse på det personlige plan, men jeg føler meg trygg på at selskapet kan leve videre i mange år under Nettpartners ledelse. Derfor ser vi på dette oppkjøpet som en styrking av bedriftens fremtid, og er trygge på at nye og eksisterende kunder vil få et enda bedre tilbud når vi slår kompetansen vår sammen, sier daglig leder Geir Osmundsen i familieselskapet VTE.

VTE vil fortsette driften som en selvstendig enhet og varemerke, og Osmundsen fortsetter som daglig leder, heter det i pressemeldingen.

Administrerende direktør Arild Borgersen i Nettpartner sier han er godt fornøyd med oppkjøpet.

– Som Norges største elkraftentreprenør har vi i Nettpartner en viktig samfunnsoppgave foran oss; å finne gode og bærekraftige løsninger for det grønne skiftet og elektrifiseringen av Norge. Bærekraft vil stå høyt på agendaen vår fremover, og oppkjøpet av Vestfold Trafo Energi er for oss et viktig steg inn mot det grønne skiftet, sier Borgersen i pressemeldingen.

– Med et bredt spekter av transformatorer og nettstasjoner på lager er vi nå godt skodd for å kunne tilby tilpassede utleieløsninger og trafomontasje til utslippsfrie byggeplasser, legger han til.