Hoffsveien 1E er en del av Storebrand Eiendoms portefølje på Skøyenområdet. Foto:
Hoffsveien 1E er en del av Storebrand Eiendoms portefølje på Skøyenområdet. Foto:

NCC skal utvikle Hoffsveien 1E

NCC Building Norge har signert avtale med Storebrand Eiendom om utvikling av Hoffsveien 1E.

Hoffsveien 1E er en del av Storebrand Eiendoms portefølje på Skøyenområdet, som nå skal rehabiliteres. NCC vil utvikle prosjektet i samspill med byggherre, arkitekt og øvrige rådgivere.

– Vi er fornøyde med å ha fått på plass denne avtalen med Storebrand Eiendom. NCC har god erfaring med denne type prosjekter, og vi ser frem til en konstruktiv og god samspillsperiode hvor vi skal benytte oss av vår felles kunnskap og erfaringer, sier prosjektsjef Arild Fjellestad Tystad i NCC Building avd. Stor-Oslo i en pressemelding.

Det eksisterende bygget ble opprinnelig oppført i 1898, og er totalt 3.261 kvadratmeter. Bygget har tidligere gjennomgått ombygning, og skal nå prosjekteres for rehabilitering og oppbygging av konferansesenter, møtesenter, kantinedrift og fasiliteter for restaurantdrift i bygget.

Prosjektet blir et samarbeid mellom NCC Building og Haandverkerne, et heleid datterselskap av NCC med spesialkompetanse innen rehabilitering av bygningsmasser. Haandverkerne har tidligere gjennomført lignende arbeid på rehabiliteringsprosjekter som Kristian Augusts gate 13 og Akershus Festning Bygg 3 i Oslo.

NCC starter arbeidet med prosjektutvikling umiddelbart. Arbeidet vil etter planen vare frem til byggestart våren 2023.