Foto: NCC/Robin Stenersen

Foto: NCC/Robin Stenersen

NCC selger NoDig-virksomheten

NCC selger NoDig, selskapets svenske og norske NoDig-virksomhet, til No Dig Alliance.

NCC skriver i en pressemelding at de har besluttet å selge NCC NoDig, en løsning for gravefri rørfornying, da den har få synergier med andre deler av NCC, og en drift som skiller seg fra NCC Infrastructures øvrige prosjektvirksomhet. Kjøper er No Dig Alliance, som har virksomhet for denne type rørbygging i Sverige, Norge og Finland.

– NCC NoDig vil med sin sterke kundebase og bransjeledende kompetanse ha gode muligheter til å videreutvikles av No Dig Alliance, sier Kenneth Nilsson, forretningsområdeleder NCC Infrastructure.

NCC NoDig har en rekke rammeavtaler og spesialiserer seg på dette. NCC NoDig har base i Jönköping, Arlöv og Stockholm i Sverige, og fra Oslo i Norge. Virksomheten har ca 90 ansatte.

– NCC NoDig har en virkelig god virksomhet i både Norge og Sverige som også passer perfekt inn i No Dig Alliance. Gjennom oppkjøpet av NCC NoDig styrker vi vår kompetanse, utvider markedet vårt og blir mer ressurseffektive, sier Patrik Larsson, administrerende direktør i No Dig Alliance i meldingen.