Arkitekt: Vardehaugen ASArkitekt: Vardehaugen ASArkitekt: Vardehaugen ASArkitekt: Vardehaugen ASArkitekt: Vardehaugen ASArkitekt: Vardehaugen ASArkitekt: Vardehaugen ASArkitekt: Vardehaugen AS

MT Byggteknikk bygger hotell på Træna

Træna 365 AS har valgt MT Byggteknikk som entreprenør til nytt hotellanlegg på nettopp Træna.

Utviklingsselskap Træna 365 AS har siden 2021 jobbet med å realisere planene om et hotell på Træna. Nå er det klart at MT-Byggteknikk AS er entreprenøren Træna 365 ønsker å samarbeide for å realisere hotellet i en totalentreprise, melder partene i en pressemelding. 

- Etter flere forhandlingsrunder, var det utrolig artig at Træna 365 valgte oss som totalentreprenør, sier prosjektleder Andreas Moen Strømsnes.

- Dette prosjektet er det største i MT Byggteknikks historie, og setter oss på kartet nasjonalt. Vi er stolte over dette prosjektet, og takker ydmykt for tilliten, sier eier Torstein F. Iselvmo.

- Dette blir veldig spennende, og vi ser fram til å sette i gang etter sommeren, legger han til i meldingen.

Hotellet vil få 38 rom med utsikt mot Trænfjellene og havet. Det er tegnet inn en restaurant, bar, foajé/lounge, møterom, kontorer, co-working og konferansefasiliteter. Det skal også bygges badstue med utendørsbad, og et naust med rom for sjøaktiviteter. Hele anlegget er på cirka 2.700 kvadratmeter. 

- Nå ser vi frem til å utvikle prosjektet ytterligere sammen med MT-Byggteknikk, som vi har fått veldig godt inntrykk av. Vi valgte MT-Byggteknikk fordi de har vært konkurransedyktige på pris, vist stor interesse for prosjektet, vært løsningsorienterte og kreative å samspille med, sier daglig leder for Træna 365, Moa Björnson. 

Parallelt med hotellet planlegges også boliger samt et kai- og havneanlegg. Målsetningen er at alt skal stå klart våren 2025.