Erik Frellsen i Maxbo Proff lanserer nå en egen ekspertavdeling for dører og vinduer. Foto: Katrine Lunke
Erik Frellsen i Maxbo Proff lanserer nå en egen ekspertavdeling for dører og vinduer. Foto: Katrine Lunke

Maxbo etablerer ekspertavdeling

Maxbo Proff etablerer en egen ekspertavdeling for dører og vinduer.

– Å bestille dører og vinduer er en stor kilde til feil og dermed kostnader. Det er tilbakemeldingene fra både entreprenører, byggmestre og våre egne proffavdelinger. Derfor investerer vi nå ytterligere i en egen ekspertavdeling i Maxbo Proff, sier Erik Frellsen, direktør for proffkonsepter i Maxbo Proff i en pressemelding.

Avdelingen plasseres på Maxbos regionskontor på Gjøvik i Innlandet og skal håndtere alle bestillinger og leveranser på større prosjekter.

– Denne avdelingen har i mange år spesialisert seg på nettopp dører og vinduer og opparbeidet seg en stor kompetanse. Nå skal kunnskapen komme alle kunder og andre proff-avdelinger til gode, sier Frellsen.

Anders Kristiansen, salgsdirektør for Maxbo Proff Innlandet, har lenge sett behovet for en slik ekspertavdeling.

– Å være god på dører og vinduer er såpass krevende at det gir mening å samle denne kompetansen ett sted for hele landet. På denne måten blir alle henvendelser håndtert likt, av folk som vet hvilke utfordringer som ligger bak slike bestillinger. Problemer med bestillingene kan skyldes alt fra forespørsler om helt uegnede produkter til formålet, feil på farger, slagretning, lås og beslag osv. Suksessen med grundige prosedyrer kan også måles ved at vi får stadig flere dør- og vindu-prosjekter, sier Kristiansen, som leder dør- og vindu-avdelingen.