Administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg (til venstre) og markedssjef Peter Fekete i Mapei signerte samarbeidsavtale om Bygg Reis Deg i 2021. Foto: Ragnar Sandin

Mapei signerte første samarbeidsavtale for Bygg Reis Deg 2021

Mapei er første bedrift til å signere samarbeidsavtale med Bygg Reis Deg i 2021. Allerede før de er i mål med evalueringen av årets messe har Bygg Reis Deg fått bestillinger på én fjerdedel av utstillingsarealet for 2021.

Administrerende direktør for Bygg Reis Deg, Gunnar Glavin Nybø, ser det som et godt tegn at interessen for Bygg Reis Deg er såpass høy to år i forveien.

Torsdag signerte de tre samarbeidsavtaler, med Mapei som første bedrift som forpliktet seg. Aaltvedt Betong og BMI Norge har også signert for samarbeid frem mot Bygg Reis Deg 20. til 23. oktober 2021 på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Mapei har stått som samarbeidspartner med Bygg Reis Deg tidligere også, blant annet under årets messe i oktober. At de var så raske med å signere for videre samarbeid mot 2021 kan tyde på at samarbeidet for 2019 var en suksess.

– Det gjør jo det, sier Nybø.

I praksis betyr samarbeidsavtalen at bedriften forplikter seg til å bidra til utviklingen av Bygg Reis Deg og at de er ekstra aktive som sparringspartner for messen.

I tillegg til å ha signert sine tre første samarbeidsavtaler for 2021 en drøy måned etter at Bygg Reis Deg 2019 stengte dørene, kan Nybø fortelle at de har mottatt bestillinger på 25 prosent av arealet for neste messe. Dette utgjør omtrent 80 utstillere, men tre av fire av omtrent 400 skandinaviske utstillere i 2019 har også sagt at de ønsker å stille ut på Bygg Reis Deg om to år.

– Det er hyggelig og et tegn på at vi har gjort noe riktig. Det er litt utfordrende for oss at vi sitter med evalueringen av årets messe samtidig som vi må ta raske vurderinger om messen i 2021, men det er en hyggelig utfordring, sier Nybø.