<p>LSE innebærer skal montere 21 boenheter for Norgeshus 3 Bygg Meste. Illustrasjon:  Norgeshus 3 Bygg Meste</p>Foto: Norgeshus 3 Bygg MesterFoto: Norgeshus 3 Bygg Mester

LSE Byggesystemer skal bygge for 23,6 millioner på Jessheim

LSE Byggesystemer har signert to kontrakter med Norgeshus 3 Bygg Mester om å montere 21 nye boliger på Jessheim. Kontraktene har en samlet verdi på 23,6 millioner kroner.

Boligfeltet Borgen Vest er på vel 100 mål og skal romme cirka 150 boenheter, både kjedet boliger, rekkehus og mindre eneboliger.

Så langt er rundt 30 enheter ferdige, men alle skal etter planen stå ferdige før året er omme.

Kontraktene med LSE innebærer levering og montering av elementer til i alt 21 boenheter.

– Dette er et stort elementprosjekt, der vi får vist frem bredden i vårt sortiment, sier Helena Guttormsen, salgsleder i LSE Byggesystemer i en pressemelding.

Elementene har vært i produksjon på LSE sine fabrikker på Vegårshei, og er nå levert ut på byggeplass for montering. Kontraktene innebærer innebærer også elementer til yttervegg, tak, boder, carporter, bjelkelag, balkong, innvendig brannvegg og stenderverk.

Norgeshus 3 Bygg Mester sier de har hatt et godt samrbeid med bedriften i tidligere prosjekter.

– Vi ser mange fordeler ved å bruke komplette leveranser. Når man først skal bruke elementer, er det best å bruke det til så mye vi kan i prosjektet. Det skaper klare grensesnitt, sier Frode Thorsen i Norgeshus 3 Bygg Mester.