Illustrasjon: JM Norge.

LSE Byggesystemer har inngått ny kontrakt med JM Norge

LSE Byggesystem har inngått kontrakt med JM Norge om leveranse av elementer til et boligfelt på Kjeller i Lillestrøm. Kontrakten innebærer levering til byggetrinn tre på 23 boenheter, til en totalverdi av 20,3 millioner kroner eksklusive moms.

Det opplyser LSE Byggesystemer i en pressemelding.

Boligfeltet på Kjeller ligger ved historiske Kjeller gård og består av rekkehus. Ifølge LSE Byggesystemer innebærer leveransen komplette vegg- og takelementer utvendig, i tillegg til etasjeskillere, leilighetsskillere og stendervegger innvendig. Husene leveres ferdig til kontroll av lufttetthet.

– Vi ser flere fordeler med å bruke elementer i dette prosjektet, blant annet fordi byggetiden på stedet da går merkbart ned. Elementene bygges ferdig inne i fabrikk, noe som også gjør at det er mer forutsigbart enn om vi skulle ha bygd alt på stedet, sier prosjektleder Atle Mørch i JM.

Svanemerke

JM Norge svanemerker alle sine nye boligprosjekter, noe LSE Byggesystemer har tilpasset sine leveranser etter. LSE er listet i husproduktportalen til Svanemerket, noe som betyr at de leverer elementer som følger kravene til svanemerking.

– Samarbeidet med LSE Byggesystemer vært bra og detaljert. De har vært tilpasningsdyktig både i forhold til JM sine interne krav til utforminger av detaljer, og til de kravene Svanemerket stiller på energi og materialer, sier Mørch.

Glade for nytt samarbeid

LSE Byggesystemer har vært leverandør til JM Norge siden 2018. Salgsleder Helena Guttormsen i LSE Byggesystemer er glad for at de igjen skal samarbeid med JM Norge.

– Vi har hatt en god prosess med å optimalisere og tilrettelegge prosjektet for høyest mulig ferdigstillelsesgrad i forkant. Prosjektene i dag har pressede marginer, og da gjelder det å ha et godt samarbeid slik at man kan finne optimale løsninger. Vi er veldig fornøyde med å ha kommet i mål sammen om et flott prosjekt med høy ferdigstillelsesgrad, sier Guttormsen.

Produseres på Vegårshei

Elementene skal produseres i LSE Byggesystemers fabrikk på Vegårshei i Agder fylke. LSE starter montasjen av elementer begynner rett før jul, og vil etter planen være ferdige i mai neste år, opplyser selskapet.