Kjell-Ole Gjestemoen er ansatt som ny executive director i IPHA. Foto: IPHA
Kjell-Ole Gjestemoen er ansatt som ny executive director i IPHA. Foto: IPHA

Kjell-Ole Gjestemoen ansatt som executive director i IPHA

Styret i IPHA (International Prestressed Hollowcore Assosiation) holdt i februar sitt første styremøte i 2023 i Brussel, og her ble Kjell-Ole Gjestemoen som organisasjonens neste executive director.

– Styret vedtok enstemmig ansettelsen av Kjell-Ole Gjestemoen som vår neste executive director. Kjell-Ole er bosatt i Drammen i Norge, og har nylig førtidspensjonert seg fra en lang International seniorkarriere hos Peikko Group Oy i Finland, sist som Vice President HR, globalt, sier Seamus McKeague, styreleder i IPHA, i en melding fra organisasjonen.

Gjestemoen tiltrer stillingen som executive director med virkning fra 1. april, med en to måneders overlevering fra danske Carsten Friberg, som har fungert i denne rollen i ti år.

– Jeg ønsker Kjell-Ole velkommen til IPHA-familien som en venn, kollega og nå som vår executive director, og ønsker ham lykke og suksess i sin nye karriere med IPHA. Kjell-Ole vil samarbeide og støtte meg, IPHA-styret, medlemmer og assosierte medlemmer, for å bringe lederskap, strategi, kunnskap og verdi i vår visjon om å øke markedet for prefabrikkerte konstruksjoner og bruk av forspente hulldekker globalt, sier McKeague videre.

International Prestressed Hollowcore Association (IPHA) er en ideell organisasjon som ble grunnlagt i 1969, hvis mål er å promotere og fremme bruken av forspente hulldekker i det globale byggmarkedet. IPHA har i dag 80 medlemsbedrifter i 33 land.