Jesper Nornes ble årets lærling og Kjetil Tveit årets fadder i Implenia Norge. Foto: Implenia

Implenia Norge kåret årets lærling og fadder

For andre året på rad har Implenia Norge kåret årets lærling og årets fadder. Jesper Nornes ble årets lærling og Kjetil Tveit årets fadder.

- Vi er veldig stolte av at vi har så mange dyktige lærlinger og faddere, og det å ta vare på disse er en viktig strategi for Implenia, og av vår drift. Vi kårer årets lærling og årets fadder for å synliggjøre verdien av yrkesfag og viktigheten av godt fagarbeid, i tillegg til å synliggjøre viktigheten av fadderrollen som rollemodell, sier Audun Aaland, administrerende direktør i Implenia Norge i en pressemelding.

Prisen som Årets lærling ble delt ut av Aaland i pauserommet til prosjektet Tiedemannsparken i Oslo, og vinneren Jesper Nornes (21), ble applaudert frem av kollegaene til en høytidelig utdeling av diplom og gavekort. Nornes er lærling i vei – og anleggsfaget, og årets lærling kom uten den tradisjonelle lærlingebakgrunnen toårig yrkesfag bygg og anlegg i sekken. Nornes gikk på Toppidrettsgymnaset i fotball, før han snudde helt om.

- Jeg hadde jobbet litt som tømrer innimellom, men tenkte aldri på at jeg skulle bli grunnarbeider. Så syntes jeg at det var så innmari gøy å jobbe med fingrene så da ville jeg heller gå over til det, forteller Nornes.

Prisen som Årets Fadder 2020 ble delt ut av Aaland på brakkeriggen til E03 Lokalveger Sandvika – Emma Hjorth, og det var en glad prisvinner Kjetil Tveit (21) som mottok gave og kake foran kollegaene på anlegget.

- Jeg synes det er gøy å jobbe med noe du kan bruke i så mange år fremover, og som man ser at er så nyttig for så mange, sier Tveit i meldingen.