Foto: Elementsør

Huntonit-sjef blir ny daglig leder i Elementsør

Fabrikksjef Knut Nilsen i Huntonit tiltrer som ny daglig leder i Elementsør i løpet av 1. kvartal 2023.

Christian Berthelsen har etter eget ønske valgt å slutte som daglig leder i Elementsør. Han velger nå å satse videre i eget selskap, opplyser Elementsør i en pressemelding.

Frem til Knut Nilsen er på plass har styret valgt å tilby Kurt Jahnsson stillingen som konstituert daglig leder. Nilsen er i dag salgs- og markedsansvarlig i Elementsør, og har jobbet i bedriften i mange år og kjenner organisasjonen godt, opplyser Elementsør.

Knut Nilsen i Huntonit blir ny daglig leder i Elementsør

Knut Nilsen i Huntonit blir ny daglig leder i Elementsør

Christian Berthelsen har vært med fra starten og hatt ansvar for oppbygging av både selskap og fabrikk. I dag har bedriften 64 ansatte og styrer mot en omsetning på 135 millioner kroner i 2022. Selskapet leverer blant annet prefabrikkerte trapper, svingtrapper, balkonger og dekker til byggenæringen.

– Det har vært et eventyr å få muligheten og tilliten til å bygge opp en slik strømlinjeformet bedrift, som på få år har blitt en svært ettertraktet leverandør av det som regnes for å være de mest kompliserte betongelementene byggenæringen etterspør, sier Berthelsen.

Berthelsen sier beslutningen har modnet over tid. Han vil ha sin siste arbeidsdag som leder av Elementsør 23. desember.

I meldingen fra Elementsør takker styret og eier Bertelsen for innsatsen og de ønsker han lykke til med satsing i eget firma.