Christine Flataker Johannessen slutter i Tide til sommeren for å bli administrerende direktør i Frydenbø Eiendom, ett av Frydenbø Groups fem delkonsern.

Christine Flataker Johannessen slutter i Tide til sommeren for å bli administrerende direktør i Frydenbø Eiendom, ett av Frydenbø Groups fem delkonsern.

Hun blir ny konserndirektør i Frydenbø Eiendom

Christine Flataker Johannessen blir øverste leder for Frydenbøs eiendomsvirksomhet.

Johannessen kommer fra stillingen som administrerende direktør i Tide Buss og starter i sin nye stilling i det bergensbaserte eiendomsselskapet i august, i følge en pressemelding.

– Jeg er svært glad for å kunne ønske Johannessen velkommen til Frydenbø. Hun har i sin tid Tide vist at hun har god forretningsforståelse, kommersielt blikk og solid gjennomføringskraft. Dette er egenskaper som vil bli viktige inn i de spennende årene Frydenbø Eiendom har foran seg – knyttet til både organisasjons-, konsept- og områdeutvikling, sier konsernsjef i Frydenbø Group, Åsmund Bjørndal Heen, i meldingen. Heen er styreleder i Frydenbø Eiendom.

Johannessen er utdannet jurist, og i Tide har hun fartstid som direktør for anbud og forretningsutvikling, kommersiell direktør og siden 2020 administrerende direktør for Tide Buss AS. Ifølge meldingen har hun ledet flere prosjekter og vært en aktiv bidragsyter til veksten Tide-konsernet har hatt de siste årene. Selskapet har vokst fra 1000 busser og 2400 ansatte til 2300 busser og 5500 medarbeidere.

– Jeg har hatt mange flotte og lærerike år i Tide, men jeg er nå motivert til å ta fatt på ambisiøse målsetninger i Frydenbø Eiendom og til å bli kjent med en helt ny bransje. Frydenbø er et selskap med lange tradisjoner og spennende planer for fremtiden. Jeg ser frem til å være med å bidra til å bygge og utvikle selskapet videre sammen med nye, dyktige kollegaer, sier Flataker Johannessen.

Selskapet eier, forvalter og utvikler i dag cirka 100.000 kvm sentrumsnære næringslokaler i tillegg til eiendommer på Kokstad og Geilo som eies 50 prosent gjennom Frydenfalch AS. Frydenbø Eiendom har uttalt et ønske om å ta posisjonen som Bergens ledende aktør på næringseiendom.

Som øverste leder for Frydenbø Eiendom vil Flataker Johannessen inngå i konsernledelsen i Frydenbø Group.