Administrerende direktør i Byggtjeneste Øyvind Skarholt (t.v), og programleder Erik Wold (t.h) er klare for årets NOBB-konferanse. Foto: Svanhild Blakstad

Heldigital NOBB-konferanse

NOBB-konferansen 2020 blir heldigital med vel to timers direktesending fra studio i Christiania Teater.

- Vi vil ha foredragsholdere både fra inn- og utland og med en digital konferanse blir foredragene tilpasset dette formatet. I tillegg har vi tro på god digital interaksjon mellom deltakerne og mange gode spørsmål både i forkant og under konferansen, sier administrerende direktør i Byggtjeneste, Øyvind Skarholt i en pressemelding.

Tidligere NRK-journalist Erik Wold vil lede konferansen. Man vil blant annet få høre assisterende direktør Odd-Helge Johansen i Coop Faghandel snakke om hvordan varehandelen er i endring, og hvordan dette påvirker kravene som COOP har til sine produktdata.

Byggtjeneste forteller også i meldingen at de ruster for fremtiden med ny plattform for registrering av produktdata, som nå er under utvikling. Den nye MDM-plattformen er i samarbeid med Riversand.

– For å ivareta fremtidige krav til produktdata vil overgangen til ny MDM-plattform sikre fremtidig samhandling i norsk byggenæring, forklarer Skarholt.

Alle som deltar vil få mulighet til å se innleggene ved senere anledning, ved å logge seg på portalen man har etablert for konferansen.