Jon Mongstad går til Bonava etter 35 år i Rambøll. Foto: Bonava

Han har vært i Rambøll i 35 år - nå skal han lede ny Bonava-avdeling

Etter 35 år hos Rambøll, skal Jon Mongstad lede Bonavas nye prosjektutviklingsavdeling i Bergen.

Under Jon Mongstads ledelse skal samles utviklerne av de største Bonava-prosjektene i Bergen. Han får i starten med seg tre Bonava-ansatte på avdelingen.

Får noen av de største boligprosjektene på Vestlandet
– Jeg har jobbet som utleid prosjektutvikler for Bonava i noen år, men fant nå ut at jeg skulle melde overgang. Bonava har flere spennende og gode prosjekter på gang i Bergen og omegn, som jeg gleder meg til å begynne å arbeide med på fulltid.

– Og husk, man blir aldri for gammel til å prøve noe nytt, sier Mongstad i en pressemelding. 

I første omgang skal Jon Mongstad og hans avdeling jobbe med prosjektene Biskopshus og Merinokvartalet i Sandviken, Bergensmeieriet på Minde, Kleppekollen på Askøy og diverse prosjekter på Sandsli.

I alt blir det om lag 1.000 boliger de neste årene i Bergen og omegn - pluss nye prosjekter som enå ikke er kommet i salg.

Regionleder i Bergen, Andreas Hovden, er fornøyd med forsterkingen av Bonava-laget.

– Jon Mongstad er en av de flinkeste jeg kjenner når det kommer til prosjektering og prosjektledelse. Vi i Bonava er veldig glad for å få ham som fast medlem i stallen vår. Vi er i gang med å utvikle noen av de største prosjektene i bergensregionen, og vokser godt for tiden De siste månedene har vi ansatt et titalls nye medarbeidere ved bergenskontoret. Jon blir en viktig brikke for oss ved flere store prosjekter i tiden framover, sier Hovden.