Tommy Jahnsen er ny sjef i Skanska Byggs distriktskontor i Drammen. Foto: Skanska
Tommy Jahnsen er ny sjef i Skanska Byggs distriktskontor i Drammen. Foto: Skanska

Han er ny sjef for Skanskas Drammen-kontor

Tommy Jahnsen tar over ledelsen i Skanska Byggs distriktskontor i Drammen.

Det skriver Skanska Norge i en pressemelding torsdag.

Tommy Jahnsen er drammenser bosatt i Drammen, og tar nå over jobben som sjef for Skanska Byggs distriktskontor i hjembyen. Jahnsen kommer fra regiondirektørstilling i Kruse Smith.

– Tommy blir en god erstatter for Stein Johnsen, som har gått over i prosjekt, og jeg er svært fornøyd med å få Tommy om bord. Tommy blir med på å forsterke vår tilstedeværelse i denne viktige regionen, og er en lokal ressurs med en bakgrunn og kompetanse som er viktig for å utvikle oss videre. Det er mange spennende prosjekter i emning og området preges av mye utbygging. Det skal vi være med på, sier regionsdirektør for Bygg Oslo Næring, Terje Nyborg Olsen, i pressemeldingen.

Skanskas distriktskontor i Drammen en del av regionen Bygg Oslo Næring med omtrent 50 funksjonærer. Drammenskontoret håndterer også markedet sørover mot Grenland og vestover mot Kongsberg, samt Asker og Bærum, heter det i meldingen.

– Hele dette området er svært spennende og en satsning for oss i Skanska. En viktig ambisjon er å utøke vår tilstedeværelse i Drammen-området, men det er også av stor betydning for oss og våre ansatte og ha virksomhet i hele vårt markedsområde. Vi skal styrke organisasjonen vår også, og bli kjent med og finne flinke folk som kan hjelpe oss å bygge oss oppover, samt realisere ambisjonene våre. Jeg ser frem til å bli kjent med og jobbe med flinke folk fremover, sier Jahnsen.