Odd Henrik Iversen.
Odd Henrik Iversen.

Han er ny daglig leder i H-fasader Stette

Odd Henrik Iversen er ny daglig leder i H-fasader Stette AS, som er en del av H-fasader, Norges største glass- og fasadeentreprenør.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben og å være med på å utvikle H-Fasader Stette videre, i tett samarbeid med de øvrige selskapene i H-fasader og Flakk-gruppen, sier Iversen i en pressemelding – og fortsetter:

– Det er en spennende bransje og konsern å gå inn i, med mye faglig tyngde, og dyktige kollegaer som jeg gleder meg til å bli kjent med. Med dette har vi et godt utgangspunkt i å skape videre vekst og lønnsomhet i et hyggelig og engasjerende arbeidsmiljø, sier han.

Iversen har tidligere erfaring innenfor maritim industri og med et internasjonalt nedslagsfelt. Han kommer nå fra Vard Electro hvor han har sittet i stillinger som VP Project Management og COO.

– Vi er svært fornøyde med å få Odd Henrik Iversen med på laget. Hans erfaring og kompetanse vil være svært viktig for vår videre satsing, utvikling av selskapet, og gjennomføring av vår ambisiøse vekststrategi, uttaler Tom Aas, CEO i H-fasader AS.

H-fasader Stette AS ble etablert i 1989, men har røtter innen glass- og byggevarer helt tilbake til 1950-tallet. Sammen med de øvrige søsterbedriftene i H-fasader har virksomheten produksjon i Ålesund, Fredrikstad og Holmestrand, samt flere prosjekt- og montasjeavdelinger rundt om i Norge.