Bjørn R. Grepperud (t.h.) overlater stafettpinnen som administrerende direktør til Christian Molt Rise. Foto: Insenti

Bjørn R. Grepperud (t.h.) overlater stafettpinnen som administrerende direktør til Christian Molt Rise. Foto: Insenti

Han blir ny sjef i Insenti

Christian Molt Rise tar over stafettpinnen etter Bjørn Grepperud i Insenti AS.

Christian Molt Rise (43) blir ny administrerende direktør i Insenti AS fra 1. mai 2023. Han tar over for Bjørn Grepperud (64) som har ledet selskapet siden starten i 2001.

– Grepperud vil ha fokus på styrearbeid, kunder og strategisk utvikling av selskapet etter lederskiftet, heter det i en melding fra selskapet. Insenti jobber innen prosjektutvikling og prosjektledelse, herunder ledelse av byggherrestyrte delentrepriser, i Oslo- og Østlandsregionen.

– Etter å ha vært gründer og ledet selskapet i 22 år er tiden inne for å gi stafettpinnen som leder videre til litt yngre krefter. Det frigjør samtidig tid for meg til å øke fokus på styrearbeid, kunder, marked og strategisk utvikling av selskapet, sier Bjørn Grepperud i meldingen. Han fortsetter i rollen som administrerende direktør frem til 1. mai neste år. Videre vil han fortsette som aktivt styremedlem i Insenti AS og Insenti Samferdsel AS.

Christian Molt Rise har siden 2021 ledet oppbygningen av Insenti sitt kontor i Drammen. Han har bakgrunn som teknisk sjef i entreprenørselskapet Backe Stor-Oslo. Før det var han administerende direktør i Bøhmer Entreprenør AS.

– Jeg er stolt over å ha blitt spurt om å lede Insenti og ta over stafettpinnen når Bjørn nå ønsker å ha mer fokus på marked og kunder. Jeg kom inn i 2021 og har blitt godt kjent med Insenti, medarbeiderne og våre kunder. Videre våre arbeidsmetoder og ikke minst Insentimodellen som er populær blant kundene. Vi skal fortsette å levere skreddersydd prosjektledelse av høy kvalitet i byggeprosjekter, sier Christian Molt Rise.

– Fokus fremover blir vekst og stø kurs sammen med det erfarne Insenti-teamet som nå utgjør 70 ansatte. Selv i en urolig verden med krig i Europa har vi en solid ordrereserve for 2023, sier Christian Molt Rise. Insenti har vært gjennom en vekstperiode den senere tiden.

– Selskapet tok steget og etablerte sitt første avdelingskontor i Drammen i 2021. Gjennom å bygge et solid fundament har vi stor tro på å vokse i regionen fremover. Her har vi klare planer for ytterligere rekruttering. Nå som jeg går inn i rollen som toppsjef i selskapet har vi rekruttert ny daglig leder for Insenti Drammen. Vi ser med spenning på vekst i nærområdene til Oslo, og Drammen er således et godt eksempel. Her ser vi stor byggeaktivitet, utvikling og vekst hvor Insenti Drammen allerede er involvert i flere spennende prosjekter, sier Molt Rise.