Thomas Skjennald.
Thomas Skjennald.

Han blir ny kommunikasjonsdirektør i OBOS

Thomas Skjennald er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i OBOS. Han er i dag kommunikasjonssjef i Felleskjøpet Agri.

– Både OBOS og Felleskjøpet er kommersielle samvirkebedrifter med mange medlemmer. Selv om de to virksomhetene opererer i ulike bransjer, vil hans erfaringer derfra være svært nyttige også i OBOS. Thomas har i tillegg solid kommunikasjonsfaglig utdanning og bred yrkeserfaring også fra andre virksomheter enn Felleskjøpet Agri. Jeg gleder meg til å få ham på plass og inn i min ledergruppe i Marked, kommunikasjon og samfunnsansvar, sier konserndirektør Kathinka Koch Sommerseth i OBOS.

Thomas Skjennald har jobbet i Felleskjøpet Agri siden 2013. Tidligere har han blant annet vært daglig leder for Norsk kommunikasjonsforening og kommunikasjonsrådgiver i Ringnes og Orkla.

– Jeg har jobbet i åtte år med matproduksjon og den norske bonden, som er noe av det viktigste et samfunn har for å sikre stabilitet, trygghet og verdiskaping. Nå ser jeg frem til å begynne i en virksomhet som har et tilsvarende viktig samfunnsoppdrag med å bygge boliger for alle. At eierformen er medlemsbasert gjør jobben enda mer interessant. Jeg gleder meg til å starte i OBOS og jobbe videre med oppgaver som betyr svært mye for enkeltindivider, så vel som storsamfunnet, sier Thomas Skjennald.

OBOS’ mangeårige kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen sitter i stillingen som kommunikasjonsdirektør til Skjennald er på plass første februar. Da går han inn i en ny stilling som seniorrådgiver.