GK Elektro Asker får kontorer på samme adresse som GK Inneklima, Solbråveien 23.

GK Elektro etablerer avdeling i Asker

GK Elektro etablerer avdeling i Asker og skal bygge seg opp organisk fra sommeren 2016.

- Vi er fornøyd med å ha fått på plass Kai Rune Aulie som avdelingsleder, og ser frem til å etablere oss i Asker, sier distriktssjef for GK Elektro i Oslo, Geir Andersen.

- Avdelingen skal ha en organisk vekst, og vi er svært interessert i tips om aktuelle kandidater både som montører og funksjonærer, sier han videre.

Aulie kommer fra Lefdal Installasjon som daglig leder, og gleder seg  til å få bygge opp en egen avdeling for GK Elektro.

- GK Elektro AS er vel en av de mest spennende bedriftene å jobbe i for tiden, med tydelig vekststrategi i en «ung» organisasjon med etablerte verdier og solid kompetanse, sier Aulie.

Han nevner tverrfaglig samarbeid med de øvrige GK-fagene som en viktig faktor for å lykkes med den nye avdelingen.

- Jeg gleder meg til å bidra til sunn vekst i nyetablert avdeling i Asker i et miljø vi kan utvikle samarbeid på tvers av tekniske fag. Jeg ser frem til det som kommer og det er godt å være med de beste, avslutter han tydelig klar for oppgaven.

Aulie sitter inntil videre på Miljøhuset GK på Ryen, men skal etter hvert inn i eget kontor i Solbråveien 23 hos GK Inneklima i Asker.