Foto: Geberit

Geberit med nye produkter innen avløpssystemer

Geberit har lansert et større utvalg i dimensjoner på avgradere for Geberit PE og Geberit Silent-db20.

Det skriver Geberit i en pressemelding.

Geberit utvider sin portefølje av avgradere for avløpssystemene Geberit PE og Geberit Silent-db20. I tillegg til rørdimensjonen d110, vil man nå også få avgrader i diameter d56, d63, d75 og d90, heter det i pressemeldingen.

Geberit Silent-db20 45° bend, som brukes for montering av samlerør nær tak, er nå tilgjengelig med et langt tilkoblingsrør. Tidligere utfordringer knyttet til at elektrosveisemuffen var plassert rett over brannmansjetten, skal nå være løst ved at branmansjetten kan monteres i flukt med taket, uten kollisjon med en jetkobling eller elektrosveisemuffe, skriver Geberit videre.

Geberit Silent-db20 45° bend med langt tilkoblingsrør er, ifølge meldingen, egnet for taktykkelse på 150 til 250 millimeter, og er tilgjengelig i dimensjonene d90, d110 og d135.

Den optimaliserte stikkmuffen med leppepakning for avløpssystemet Silent-db20 skal gjøre det enklere å plassere videreførende rørledninger. Sokkelen har blitt utvidet slik at stikkmuffen enkelt skal kunne brukes sammen med elektrosveismuffer.

Stikkmuffen er tilgjengelig i dimensjonene d40 opp til d160mm, og er utstyrt med en leppepakning laget av etylen-propylen-dien-monomergummi, og kommer med et lokk som beskytter den mot støv og skitt i forkant av installasjonen, heter det i pressemeldingen fra Geberit.