Anne Harris går fra Multiconsult til Statkraft.

Går fra Multiconsult til Statkraft

Anne Harris går fra stillingen som økonomidirektør i Multiconsult til Statkraft, hvor hun også skal være økonomidirektør.

Det skriver Multiconsult i en pressemelding fredag morgen.

Anne Harris har vært økonomidirektør i Multiconsult siden september 2014, men har nå takket ja til økonomidirektørstillingen i Statkraft. Harris skal, ifølge pressemeldingen, fortsette i sin nåværende stilling inntil videre, men ikke lenger enn til 1. juni 2019.

– Annes lederegenskaper og finansielle ferdigheter, sammen med en dyp forståelse av næringen, har gjort henne til en effektiv økonomidirektør og et flott tilskudd til ledergruppen vår. Innsatsen hennes i forbindelsen med børsnoteringen vår i 2015 er noe vi fortsatt setter stor pris på. Jeg ønsker å uttrykke min takknemlighet til Anne og ønske henne lykke til i den nye og spennende rollen hos Statkraft, sier administrerende direktør Christian Nørgaard Madsen i Multiconsult.

– Tiden min i Multiconsult har vært givende, både personlig og profesjonelt, og jeg vil savne gode venner og kolleger her. Jeg er takknemlig for å ha fått muligheten til å jobbe for et selskap med en så rik historie og kultur. Multiconsult er i en spennende fase, og jeg drar derifra trygg på at selskapet er velposisjonert på lengre sikt, sier Anne Harris.