Gunnar Glavin Nybø

Forventer over 40.000 besøkende til Bygg Reis Deg 2019

- Vi gjør nå de siste forberedelser på den over 20.000 kvadratmeter store utstillingen fordelt på fem store utstillingshaller og samler informasjon om over 100 seminarinnlegg, sier adm. dir. Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg AS.

- Vi nærmer oss med stormskritt bokstavelig talt onsdag 16.oktober - åpningsdagen for Bygg Reis Deg 2019. For oss innebærer det at vi gjennomgår de siste forberedelser før vi skal ønske velkommen over 40.000 besøkende til en utstilling som er større en noen gang. Forhåpentligvis blir det en fest både før og etter åpningstid, med produktlanseringer, konkurranser, prisutdelinger, god relasjonsbygging og mye nyttig kunnskapsdeling. Det som er sikkert er at over 500 utstillere er klare til å gi deg informasjon om de siste nyhetene som skal bidra til at ditt bygge- eller oppussingsprosjekt blir akkurat slik du hadde tenkt deg, legger Nybø til.

Han håper alle vil sette av tid i kalenderen til å ta turen til arrangementet for å høre dyktige foredragsholdere fortelle om bærekraftige materialvalg, smarte digitale løsninger og ikke minst gi gode råd om hvordan man kan bli mer lønnsom.