Foto: DARK Arkitekter
Foto: DARK Arkitekter

Fire nye partnere i DARK Arkitekter

DARK Arkitekter tar inn fire nye assosierte partnere i ledergruppen.

De fire nye assosierte er Ragnhild Foss Pedersen, Eivind Bjørndalen, Sindre Andersen Gåsvik og Chamilla Reiersdal. De fire har prosjektledererfaring og spisskompetanse innen urbanisme og bolig, hvorav sistnevnte leder i tillegg DARK-kontoret i Drammen, skriver arkitektfirmaet i en pressemelding.

- Vi har opplevd en fantastisk utvikling og vekst de siste årene, som igjen forsterker behovet for strategisk og faglig utvikling. Ved å ta inn de nye assosierte partnerne skal vi styrke satsningen på urbanisme og boligutvikling – områder hvor de fire allerede har vist seg veldig verdifulle. De er ressurspersoner med høye faglige og menneskelige kvaliteter, sier daglig leder i DARK Arkitekter, Arne Reisegg Myklestad i meldingen.

- Vi ser transformasjon, redesign og ombruk som et økende marked både i omfang og ambisjoner, og dette er noe vi har holdt på med lenge – eksempelvis under renoveringen av NVE og NHO-bygget i 2011. Nå rigger vi oss for å ta på oss flere oppdrag i dette markedet, legger han til.